Restauracija nameštaja

Restauracija nameštaja za nas ima istu važnost kao i sama izrada. Zato vam nudimo da osvežite vaš stari nameštaj ili mu vratite stari sjaj po povoljnoj ceni.

Restauriramo stilski nameštaj kao i nameštaj od masiva. stolova, stolica, komoda, vitrina, garnitura i ostalog. Učvrscujemo rasklimane delove, menjamo ostecene delove, skidamo stari lak i bajc do drveta i ponovo bajcujemo i lakiramo po vašoj želji.  Tokom restauracije kao i kod proizvodnje koristimo najkvalitetnije materijale i naše znanje koji će doneti vašem nameštaju izgled koji ste želeli.

Cena restauracije zavisi od obima posla. Potrebno je da znamo nešto o vašem nameštaju:  trenutno stanje nameštaja, koliko ima duboreza na nameštaju, boje koje želite da vaš nameštaj bude posle restauracije…) i kako želite da Vam nameštaj izgleda posle restauracije. Zbog toga je neophodno da znamo te informacije da bi formirali cenu za restauraciju vašeg nameštaja.

Imate stari nameštaj za koji Vas vežu drage uspomene, a želeli bi ste da se osveži ili da se potpuno restaurira i vrati mu se stari sjaj? Sigurni smo da i na ovom polju nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, to je još jedan od razloga zašto da nas kontaktirate.